Мешканець гуртожитку двічі вдарив крикливу сусідку шприцом

Фото: sb.by

21 квітня Ізюмський міськрайонний суд Харківської області виніс рішення відносно чоловіка, який на кухні одного з гуртожитків міста наніс сусідці удари медичним шприцом в область лівого стегна та один удар в область долоні правої руки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі суду.

Таким чином, за словами чоловіка, він хотів розрядити обстановку і вколов «антидот» своїй сусідці, яка була дуже крикливою. Щоб жінка заспокоїлась, він зробив ін’єкцію інсуліновим шприцом зі своєю кров’ю у верхню частину її ноги та долоню. Після цього направився до себе в кімнату.

Дії чоловіка були кваліфіковані за ч1. статті 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Однак притягати його до кримінальної відповідальності не стали. Згідно висновку комплексної комісійної амбулаторної судово-психіатричної експертизи чоловік має хронічне психічне захворювання. Тому на суді розглядалося клопотання про застосування до нього примусових заходів медичного характеру.

Вивчивши матеріали справи, суд вирішив застосувати до чоловіка примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із звичайним наглядом.