Суд відсторонив Сису від займаної посади

Фото: ХарківTimes

Суд відсторонив директора Гутянського лісгоспу Віктора Сису від займаної посади.

Про це сказано в рішенні суду, яке оголосила в судовому засіданні суддя Московського райсуду міста Харкова Алевтина Задорожна, повідомив кореспондент ХарківTimes із залу суду.

“Усунути підозрюваного Сисуєв Віктора Миколайовича з посади начальника Державного підприємства” Гутянське лісове господарство “строком на два місяці”, – йдеться в рішенні.

Своїм рішенням суд задовольнив клопотання прокуратури.

Перед початком засідання відбулася низка бійок в коридорі і в залі суду між прихильниками Сиси і активістами, які вимагають його залучення до відповідальності. Їх зупинили співробітники поліції, зокрема, спецпідрозділу “ТОР”. На вимогу активістів співробітники поліції вивели із залу судового засідання двох прихильників Сиси, які, як вони заявили, вели себе найбільш агресивно і провокували зіткнення.

Як повідомляв ХарківTimes, 10 січня глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер під час селекторної наради, яку провів увечері прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, закликав главу Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцького звільнити директора ДП “Гутянське лісове господарство” Віктора Сису. Губернатор заявив, що Сиса продовжує працювати та рубати ліс.

В Московському райсуді Харкова 16 січня відбулися зіткнення між противниками й прихильниками Сиси. Суддя Московського райсуду міста Алевтина Задорожна відхилила клопотання захисту директора Гутянського лісгоспу Віктора Сиси про слухання справи про його відсторонення від посади в закритому режимі.