Укроборонпром призначив нового директора “Заводу ім. Малишева”

Фото: ukroboronprom.com.ua

Генеральним директором ДК “Завод імені В.О. Малишева” призначений Василь Крилас.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення держконцерну “Укроборонпром”.

“Крилас все життя працював на виробництві – харківських заводах “Електроважмаш”, “Харківпродмаш”, “Спецмаш Україна”, має великий досвід управління виробничо-господарською діяльністю, організації та контролю виробництва, технічного переозброєння підприємства тощо”, – йдеться у повідомленні.

У декларації Криласа за 2019 рік в якості основного місця роботи вказані ТОВ “Спецмаш-Україна”, а також “Укроборонпром” та “Завод ім. Малишева”. З 22 травня 2019 року він займав посаду радника заступника генерального директора, з 18 червня по 20 листопада – заступника генерального директора з виробництва держконцерну “Укроборонпром”. 22 листопада 2019 року призначений на посаду виконавчого директора ДП “Завод ім. Малишева”. З 27 листопада виконує обов’язки генерального директора ДП “Завод імені Малишева”.

Крилас народився 14 серпня 1969 року в с. Полапи Любомирського району Волинської області. Випускник Нововолинського електромеханічного технікуму (1989 рік) і Української інженерно-педагогічної академії (1999 рік).

Як повідомляв ХарківTimes, “Укроборонпром” призначив Олександра Чурсіна новим директором ДП “Завод ім. Малишева“ замість Олександра Хланя, який очолював підприємство з травня 2016 року, в зв’язку з завершенням терміну дії його трудового контракту. До цього призначення Чурсін очолював бронетанковий дивізіон “Укроборонпрому”.