Чугуївському активісту принесли до офісу труну й хрест (доповнено)

Чугуївському активісту Роману Ліхачову принесли до офісу труну, хрест з табличкою і вінок, а в косяк дверей його квартири увігнали сокиру і також залишили поруч вінок.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Лихачова на його сторінці в Facebook.

“Ось таке попередження вночі я сьогодні отримав і в офіс і в квартиру, особливо сокиру у вхідних дверях і напис на похоронній стрічці “Ромочка, якщо не припиниш займатися … наступна у тебе в голові”. Наша група Мережа антікорупційніх центрів останнім часом дуже активно зайнялася розслідуванням багатьох бізнес схем ухилення від податків в Чугуєві при кришуванні влади і правоохоронців, роботи наливайок в Чугуєві і торгівлі без ліцензії в кафе”, – написав він.

Лміхачов повідомив, що він викликав поліцію, проводяться слідчі дії.

“Попередження робили і вбитому активісту на Есхарі Миколі Бичко. Упевнений, що поліція знову нікого не знайде, скільки ще має бути смертей, щоб зупинити цей місцевий олігархат? Ніхто з нашої команди зупинятися не збирається. Чекаю реакції від нової команди народних депутатів і Президента України “, – написав Ліхачов.

Як повідомив ХарківTimes представник відділу комунікації Нацполіціі області, на місце події виїжджала слідчооперативна група поліції. Правоохоронці оглянули докази. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 129 КК (погроза вбивством).