Куп’янського мера-зрадника мацегору все ж таки заарештували – росіяни

Колишнього мера Куп’янська генадія мацегору, який перейшов на бік російських загарбників, ці самі загарбники чогось заарештували. Зараз він перебуває в них під вартою.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, мацегора перейшов на бік ворога в перші же дні війни та усіляко сприяв російським окупантам у Куп’янську. Забезпечував їх транспортом, житлом, пальним та їжею. Але зараз, вочевидь, «став їм уже непотрібний».

«Як бачимо, на зрадників у будь-якому разі не чекає нічого хорошого, адже вони не потрібні й самим росіянам. Для окупантів це уже стало системою. Спочатку вони використовують зрадників та їхній ресурс, а згодом їх прибирають», – зазначив голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці лютого Харківською обласною прокуратурою вжито всіх передбачених вимогами КПК України заходів та меру Куп’янська Харківської області мацегорі генадію миколайовичу повідомлено про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України особою, яка є представником влади, та у державній зраді (ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 111 КК України).

У середині квітня Синєгубов повідомляв, що, нібито, мацегора вже втік до росії разом з усією своєю родиною

Проте мер-зрадник знову засвітився у червні, коли разом іще з сімома колаборантами підписав у окупованому Куп’янську сумнозвісний протокол про створення «тимчасової цивільної адміністрації Харківської області».