Мер Харкова пообіцяв відновити водопостачання в обстріляній росіянами лікарні за кілька годин (фото)

У Харківській обласній клінічній психіатричній лікарні №3, по території якої у ніч на сьогодні, 27 квітня, росіяни вдарили двома ракетами С-300, вибиті шибки у кількох будівлях, пошкоджені дахи, водогін, каналізаційний колектор та лінії електропередачі.

Про це розповів журналістам на місці влучань мер Харкова Ігор Терехов, передав кореспондент Харків Times.

«Водопостачання відновимо за кілька годин. Що стосується каналізації, то там більш серйозні руйнації, але вважаємо, що за добу все зробимо», – сказав Терехов.

За його словами, зараз на території психіатричної лікарні працюють фахівці комунальних підприємств та «Харківобленерго».

Мер також повідомив, що у медкомплексі на момент російської ракетної атаки перебували 900 пацієнтів та близько 250 медиків.

«Якби ці ракети влучили в корпуси, було б багато жертв», – зазначив він.

На щастя, цього не сталося й сьогодні про нічну атаку нагадують тільки руйнування та дві величезні вирви поміж корпусів медкомплексу.

Як повідомив Терехов згодом в етрі нацмарафону, крім лікарні, російські ракети також пошкодили розташовані поруч церкву та житловий будинок.

Як повідомляв Харків Times, минулої ночі рашистські покидьки атакували двома ракетами С-300 територію психіатричної лікарні в Харкові.