Метро у Харкові працює в якості укриття. Світлофори вимкнені

Внаслідок масованої російської ракетної атаки, якої зазнав Харків у ніч на сьогодні, 22 березня, в місті не працює метрополітен.

Про це Харків Times повідомили у КП «Харківський метрополітен».

«Шановні пасажири! Через масовану ракетну атаку по місту метрополітен наразі працює виключно у якості укриття. Про відновлення перевезень буде повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

Також у Харкові не працює міський електротранспорт. Мер міста Ігор Терехов пообіцяв, що на маршрути сьогодні виведуть автобуси «у режимі блекауту».

Водіям автотранспорту слід бути підвищено уважними, оскільки через блекаут у Харкові не працюють також світлофори. Як повідомляють у Патрульній поліції області, на складних ділянках доріг у місті чергують патрульні поліцейські, які в разі потреби здійснюють ручне керування транспортом. Водіям рекомендується сумлінно виконувати вимоги правил дорожнього руху.

Як повідомляв Харків Times, над ранок сьогодні, 22 березня, росіяни знову атакували Харків балістичними ракетами. У місті пролунали більше 15 вибухів. Удар нанесений по енергетичній системі. Зникло світло.