Харків під атакою російських ракет

Над ранок сьогодні, 22 березня, росіяни знову атакували Харків балістичними ракетами. У місті пролунали більше 15 вибухів. Удар нанесений по енергетичній системі. Зникло світло. Вибухи лунають досі.

Про це Харків Times довідався з безпосереднього власного досвіду й повідомлень представників обласної та міської влади.

«Окупанти здійснили більше 15 ударів по обʼєктах енергетики. Місто фактично повністю без світла», – повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

«Наразі близько 15 вибухів у Харкові. У місті проблеми зі світлом – ворог цілить по енергетичній структурі. Є пожежі на місцях деяких «прильотів». Закликаю усіх бути обережними – ворог може продовжувати обстріли», – повідомляє мер міста Ігор Терехов.

«Увага!  В Харкові чути вибухи. Не залишайте укриття до відбою сигналу “Повітряна тривога”. Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102.  Не викладайте фото і відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей», – закликала Нацполіція.

Місцеві телеграм-канали повідомляють про нові пуски ракет зі сходу.

Спікер АТ «Харківобленерго» Володимир Скічко закликав зберігати спокій та запевнив, що «енергетики на робочих місцях».

Одночасно Україну атакують російські крилаті ракети.

«Через знеструмлення насосних підстанцій у місті вже спостерігаються проблеми з водопостачанням. Також вранці на маршрути не вийде електротранспорт – перевезення здійснюватимуть автобуси за схемою блекауту», – повідомила щойно Харківська міська рада.