Чому в Харкові не всюди відновлено опалення

Внаслідок масованих ракетних обстрілів російськими загарбниками інфраструктури  по всій країні, опалення в Харкові довелося запускати чотири рази, теплоенергетики встигають щодоби усувати два-три десятки дефектів, які виникають внаслідок перепадів напруги та тиску в системі. Через перебої з електрикою не можливо було запустити підвищувальні насоси. Це і стало причиною затримок з постачанням тепла  в окремих будинках.

Про це Харків Times повідомили у КП «Харківські теплові мережі».

«Систему доводиться не тільки повторно заповнювати, а й розповітрювати і усувати дефекти, які виникають на внутрішньоквартальних та будинкових мережах. Тільки за вихідний день, у неділю,  вдалося локалізувати і закрити 20 дефектів. За тиждень – 122», – повідомили на підприємстві.

Найбільше постраждали Немишлянський та Слобідський райони Харкова – саме звідти надійшла найбільша кількість заявок до служби 15-62.

Як повідомляв Харків Times, станом на 10:00 сьогодні, 28 листопада, внаслідок стрімкого зростання дефіциту потужності застосовуються аварійні відключення електрики по всій території України.