У Харкові від п’яної матусі рятували п’ятирічного хлопчика

Вчора, 1 липня, поліцейські у Слобідському районі Харкова рятували п’ятирічного малюка від п’яної матусі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Про малюка, який бігає без нагляду та плаче, до поліції повідомили небайдужі перехожі. На виклик приїхали патрульні та працівники ювенальної превенції.

«На вулиці правоохоронці виявили 36-річну жінку, що перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поруч з нею знаходився 5-річний син. Дитина була налякана та плакала», – йдеться у повідомленні.

Побачивши поліцейських та медиків, жінка почала поводитися агресивно, кидалася у бійку з патрульними, лікарями та перехожими.

Стосовно горе-матусі були складені адміністративні протоколи за статтями 184, 178 та 173 КУпАП (невиконання батьківських обов’язків, розпивання спиртних напоїв та поява у громадських місцях у п’яному вигляді та дрібне хуліганство).

Поліцейські знайшли бабусю нещасного малого та передали хлопчика їй. Зараз невідомо, якою буде його подальша доля при такій матері.

Як повідомляв Харків Times, 29 червня під час спроби припинити сімейну сварку нетверезий 58-річний харків’янин схопив сокиру та вдарив нею співробітника поліції по руці.