У ДТП на харківській Окружній постраждали четверо дорослих та трирічна дівчинка

Поліція розслідує обставини ДТП на Окружній дорозі у Немишлянському районі Харкова. Внаслідок зіткнення двох автівок постраждали п’ятеро людей, серед яких малолітня дитина.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Аварія на окружній дорозі неподалік Салтівського шосе за участю автомобілів ВАЗ-2108 та Geely сталася 14 лютого близько 19:30.

Внаслідок аварії отримали травми 25-річний водій та дві пасажирки автомобіля ВАЗ-2108 – жінка 33 років та трирічна дівчинка. Постраждали також 34-річний водій та 31-річна пасажирка легковика Geely. Всі вони були госпіталізовані до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання згідно з санкцією – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Усі обставини та причини ДТП з’ясовуються слідчими.

Як повідомляв Харків Times, 8 лютого, приблизно о 21:20 у центрі Харкова на перетині вулиці Трінклера та вулиці Культури сталася ДТП, в якій травмувалися троє людей.

Пізніше стало відомо, що у потрійній ДТП біля Сумського ринку ввечері 8 лютого постраждала Toyota Camry, на якій їздить родина відомого актора та музиканта Сергія Бабкіна.

14 лютого у Харкові на Московському проспекті трапилася потрійна ДТП, у якій постраждала водійка автомобіля Lexus.