Світоліна перемогла у стартовому матчі турніру у Дубаї

Фото: xsport.ua

15 лютого перша «ракетка» України, харків’янка Еліна Світоліна (№15 WTA) перемогла Майар Шериф (№65 WTA) з Єгипту у першому колі турніру WTA у Дубаї.

Про це Харків Times дізнався з онлайн-трансляції змагань.

Тенісистки провели на корті 1 годину 28 хвилин. За два сета Еліна жодного разу не подала навиліт і реалізувала чотири брейки. Її суперниця зробила один ейс, двічі помилилася під час введення м’яча у гру, а також реалізувала один брейк-пойнт.

Еліна Світоліна (Україна) – Майяр Шериф (Єгипет) – 6:2, 6:3.

Наступна суперниця Світоліної визначиться у матчі між швейцаркою Жил Белен Тайхманн (№35 WTA) та бельгійкою Елізе Мертенс (№22 WTA).

Світоліна ставала чемпіонкою змагань у Дубаї у 2017-18 роках. 2019-го дійшла до півфіналу, а останні два роки поступалася у першому колі.

Як повідомляв Харків Times, Еліна Світоліна стала бронзовим призером Олімпіади в Токіо. «Бронза» Світоліной – перша олімпійська нагорода в історії українського тенісу.

З початку 2022 року харків’янку переслідували невдачі. Еліна Світоліна програла два стартові поєдинки на турнірах WTA в Аделаїді (Австралія).

21 січня перша ракетка України, харків’янка Еліна Світоліна (№17 WTA) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті Австралії. У матчі третього кола турніру вона поступилася Вікторії Азаренко з Білорусі (№25 WTA).