У збитого в селищі Слатине пішохода виявили алкоголь та обмороження рук і ніг

У неділю ввечері на узбіччі однієї з вулиць у селищі Слатине знайшли непритомного чоловіка. В нього були обморожені руки та ноги й очевидні ознаки сильного алкогольного сп’яніння. А сліди зустрічі з невідомим автомобілем виявили вже лікарі під час огляду в лікарні. Поліція завела справу, але поки що незрозуміло, хто за нею відповідатиме.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Місцевого жителя на проїжджій частині помітили 13 лютого близько 21:20 мешканці селища Слатине. 48-річний чоловік без тями, у стані алкогольного сп’яніння та з обмороженням верхніх та нижніх кінцівок був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Під час огляду медики виявили на його тілі травми, ймовірно, отримані внаслідок ДТП.

Не приходячи до тями, постраждалий від отриманих травм помер у лікарні.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без. Проте один з учасників аварії помер, а другий — втік.

Досудове розслідування триває, всі обставини з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, у неділю ввечері на узбіччі вулиці Кошового в селищі Слатине перехожі виявили збитого автомобілем чоловіка. Водій з місця події втік.