Під Харковом знову ДТП з водієм-втікачем

У неділю ввечері на узбіччі однієї з вулиць у селищі Слатине виявили збитого автівкою чоловіка. Водій з місця події втік.

Про це Харків Times дізнався з оперативного зведення обладміністрації.

13 лютого о 21:30 на узбіччі вулиці Кошового у селищі Слатине було знайдено непритомного місцевого жителя 1973 року народження. За всіма ознаками, чоловік був травмований автомобілем.

Проте ані автомобіля, ані його водія поблизу не було.

Медики швидкої доправили нещасного до харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, проте там він помер від травм.

Поліція розшукує винуватця трагедії.

Як повідомляв Харків Times, увечері 9 лютого на 534 км траси Київ-Харків-Довжанський було виявлено тіло збитого автівкою невідомого чоловіка. На місці ДТП знайшли номери одного з автомобілів кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Співробітник компанії DCH, бенефіціаром якої є харківський бізнесмен Олександр Ярославський, вранці 10 лютого звернувся до поліції та заявив, що був за кермом автівки, яка збила людину на трасі Київ-Харків-Довжанський у ніч з 9 на 10 лютого.

Проте, як заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, стало відомо, що вказаний чоловік у момент скоєння ДТП знаходився в іншому місці. Отже, його показання не відповідають дійсності. Зараз з чоловіка вже знято попередні звинувачення — у скоєнні ДТП, провину за яку він намагався взяти на себе.

Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження з приводу спроби фальсифікації справи про смертельну ДТП між Чугуєвом і Мартовим з машиною Олександра Ярославського.

11 лютого особу загиблого було встановлено. Також у поліції підтвердили перекваліфікацію справи «винуватця» ДТП.

Того ж дня резонансну справу щодо ДТП з машиною Ярославського передано зі слідчого підрозділу поліції Харківської області до Головного слідчого управління Національної поліції України.

За словами Генпрокурора, слідчі планують допитати самого бізнесмена та його співробітника, який взяв на себе провину за цю аварію. Проте останній почав ховатися від слідства.