У DCH визнали, що за кермом автомобіля, який переїхав пішохода, був їхній водій

Фото: ua.tribuna.com

Компанія DCH, бенефіціаром якої є Олександр Ярославський, виступила з офіційною заявою з приводу нічної ДТП під Чугуєвом: автомобіль той, водій інший, бізнесмен вирушив до Лондона за заздалегідь наміченим графіком.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі компанії.

«У зв’язку із зацікавленістю мас-медіа у висвітленні ДТП, яка сталася у ніч з 9 на 10 лютого 2022 р. на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський», повідомляємо наступне:

1.  За кермом автомобіля з номерними знаками, виявленими на місці ДТП, був водій, який працює в одній з допоміжних служб DCH. Вночі, прямуючи до Харкова для паркування автомобіля, він в умовах обмеженої видимості здійснив наїзд на перешкоду, характер якої під час руху не розпізнав. Вранці було виявлено факт відсутності номерного знака, а також з’ясували інші обставини справи. Уповноважені співробітники повідомили поліцію, і водій одразу прибув до відділення для допиту. В даний час він співпрацює зі слідством і очікує на оприлюднення запобіжного заходу.

2.  10 лютого 2022 р. Олександр Ярославський відповідно до сформованого на початку поточного тижня робочого графіка відлетів до Лондона для зустрічі з сім’єю», — сказано в повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, поліція шукає винуватця смертельного ДТП на 534 км траси Київ-Харків-Довжанський у Чугуєві та встановлює особу загиблого. Тіло чоловіка віком 50 років виявили увечері 9 лютого.

На місці ДТП знайшли номери одного з автомобілів кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

У МВС заявили, що мають намір викликати Ярославського на допит, а ЗМІ відстежили відліт бізнесмена з Харкова до Лондона.