Кортеж бізнесмена Ярославського на смерть збив чоловіка та поїхав з місця аварії – ЗМІ

Фото: Александр Ярославский / Facebook

Вночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення “Української правди” з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За словами джерела, аварія сталася на трасі Чугуїв-Мелове

“Трохи після опівночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв – Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поряд не було. На місці знайшли номери 0018”, – цитує УП інформатора.

За словами співрозмовника УП, такі номери належать передній машині кортежу Ярославського. Джерело УП також відзначило, що Ярославський часто сам водить машину.

Співрозмовники УП також додали, що пізніше до поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП біля Мартового, і що він прийде до райвідділу дати свідчення. Ще одне джерело УП розповіло, що станом на 12.00 10 лютого водія допитують слідчі.

У прес-службі Нацполіції області розповіли, що пізно ввечері 9 лютого на виїзді з міста Чугуєва у бік Харкова сталася смертельна ДТП, винуватець якої втік з місця аварії. Оперативники встановлюють особу загиблого та винуватця смертельної автопригоди. Чи причетний якимось чином до цієї аварії бізнесмен Олександр Ярославський у поліції не відповіли.

Як повідомляв Харків Times, поліція шукає винуватця смертельного ДТП на 534 км траси Київ-Харків-Довжанський у Чугуєві та встановлює особу загиблого. Тіло чоловіка віком 50 років виявили увечері 9 лютого.