У потрійній ДТП біля Сумського ринку постраждало авто Сергія Бабкіна (відео)

Фото: Патрульна поліція у Харківській області

Toyota Camry, в яку в’їхав автомобіль Honda, возить відомого актора та музиканта Сергія Бабкіна та його родину. Вчора ввечері водій привіз Бабкіна додому зі студії та повертався до себе додому. Поки лікарі надавали йому допомогу, з протоколу ДТП зник водій-винуватець.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Сергія Бабкіна на його сторінці в Instagram.

Як стверджує Сергій, поліція прибула на місце через п’ять хвилин, сфотографувала документи водіїв, але поки водій Camry їздив швидкою до лікарні зашивати рану на голові, картина ДТП чудовим чином змінилася.

“У нашої сім’ї є водій Саша, він з нами вже багато років, возить мене, моїх дітей. Вчора ввечері він привіз мене додому після студії й повертався до себе додому. Стояв на світлофорі. Ззаду в нього врізається Хонда. Сашину Тойоту віднесло на інший кінець вулиці У Хонді сидів НЕ ТВЕРЕЗИЙ водій, ви це можете побачити наприкінці відео. Через 5 хвилин приїхала Поліція, сфотографувала документи обох. Приїхала швидка, бо в Сашка була розбита голова.

Поки чекали слідчу групу, швидка забрала Сашка до лікарні зашивати голову. Натомість на місці ДТП Сашко залишив свого друга. Незабаром друг зателефонував і каже: “Сань, у мене таке відчуття, що міняють п’яного водія на тверезого!”

Після цього Сашка повернули на місце ДТП. Водія у Хонді вже не було. Жодного! Ні п’яного, ні тверезого! Слідчі дали Саші підписати папір, у якому на місці “Дані водія Хонди” стояв прочерк.

Слідчо-оперативна група сказала, що з’ясовуватиме, хто був за кермом. Сьогодні з’ясувалося, що страховки на Хонді НЕМАЄ! Водій Хонди на зв’язок не виходить! Хлопці, я в шоці! Це як сюжет з фільму! Як таке може бути?! Адже в цій Тойоті може бути будь-хто з нас! Наші діти!» — написав Сергій Бабкін і попросив привернути до події якнайбільше уваги.

Як повідомляв Харків Times, 8 лютого, приблизно о 21:20 у центрі Харкова на перетині вулиці Трінклера та вулиці Культури сталася ДТП, в якій травмувалися троє людей.

&

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)