На Павловому Полі з палаючої багатоповерхівки врятували літню пару

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вчора ввечері виникла пожежа в одній з квартир на першому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Ляпунова. Невелике загоряння викликало велике задимлення. Але рятувальники вчасно вивели на повітря чоловіка та жінку, які перебували в небезпечній зоні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

6 лютого о 17:13 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі житлового дев’ятиповерхового будинку за адресою: Харків, вул. Ляпунова, 7.

До місця виклику виїхало два відділення Служби порятунку на автоцистернах. Прибувши, пожежники встановили, що на кухні однієї з квартир на першому поверсі горять меблі та домашні речі. Загальна площа пожежі складала близько 1,5 кв. м.

Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання. З небезпечної зони вони вивели 75-річного чоловіка та 74-річну жінку. Від госпіталізації врятована пара відмовилася.

Пожежу було локалізовано о 17:30, а о 17:36 повністю ліквідовано.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, увечері 30 січня під час гасіння пожежі у приватному будинку пожежники врятували 90-річну жінку, яка встигла надихатися чадним газом.