У Харківській області з заметів витягли дві швидкі, позашляховик Dodge та фуру (відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Протягом доби 28-29 січня у Харківській області рятувальники чотири рази приходили на допомогу водіям, автомобілі яких застрягли на нерозчищених від снігу дорогах.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Виявився безсилий перед сніговими заметами позашляховик Dodge Ram. Автомобіль, у якому перебували двоє людей, застряг поблизу селища Савинці в Ізюмському районі. Повідомлення з проханням про допомогу на номер служби порятунку “101” надійшло о 14.47 28 січня. Бійці 30-го Державного пожежно-рятувального поста ДСНС відбуксирували американський пікап на розчищену ділянку дороги.

Цього ж дня о 15:35 попросили допомоги медики швидкої. Їхній автомобіль застряг у провулку Балакірєва в Харкові. Рятувальники 1-ї частини ДСНС, своїм автомобілем підвищеної прохідності витягли швидку зі снігових заметів.

Ще одну швидку витягли з заметів бійці 57-ї частини ДСНС. Подія сталася біля села Мурафа Краснокутської громади о 00:58 29 січня.

На закінчення, о 02:29 попросив допомоги водій вантажівки MAN, яка не могла виїхати зі слизької ділянки дороги на вул. Успенській в м. Богодухів. Йому на допомогу прийшли рятувальники 51 частини ДСНС.

Завдяки своєчасній допомозі рятувальників ніхто з водіїв та пасажирів застряглих авто не переохолодився і всі змогли дістатися місць призначення.

Как сообщал Харків Times, в течение суток 24 января спасатели ГосЧС дважды помогали медикам скорой помощи в экстремальных условиях добраться до пациентов в Харьковской области.

27 січня у Куп’янському районі автомобіль швидкої допомоги, в якому везли до лікарні чотирирічну дитину з високою температурою, застряг у заметі. Peugeot сів дном на сніг, тільки-но виїхавши з села Подоли.