У Дніпрі нацгвардієць вбив з автомату п’ятеро людей: в Харківській області розпочато спецоперацію з його пошуків

У Харківській області та ще кількох областях України введено поліцейську спецоперацію. Правоохоронці шукають  військовослужбовця Національної гвардії України, який влаштував стрілянину у Дніпрі, вбивши п’ятьох людей та поранивши ще п’ятьох.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За даними поліції Дніпропетровської області, сьогодні, 27 січня, близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї. У результаті  четверо військовослужбовців і одна цивільна жінка загинули на місці. Ще п’ять осіб отримали поранення, їх госпіталізовано. Стрілець із автоматичною зброєю втік з місця злочину.

“Наразі встановлено, що це військовослужбовець Національної гвардії України, 2001 року народження, з Одеської області”, – йдеться у повідомленні.

У Дніпропетровській та сусідніх областях введена поліцейська спецоперація.  На пошуки підозрюваного задіяні всі служби поліції.

Розслідуванням обставин трагічної події займатимуться представники ДБР та військової прокуратури.

Пізніше МВС оприлюднило ім’я розшукуваного: ним є солдат строкової служби Рябчук Артемій Ігорович. “Під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік”, – йдеться у повідомленні.