Що таке добровільне медичне страхування

В Україні гостро постає питання з медичним обслуговуванням. У державних установах пацієнту надають послуги не завжди хорошої якості: доводиться стояти в чергах, шукати спеціаліста, до якого можна звернутися, платити великі суми за здачу аналізів. Якщо ще до цього додати те, що людина втрачає працездатність і не може заробити грошей на лікування, ситуація стає плачевною. Зовсім по-іншому почуваються люди, які оформили медичну страховку.

Коли допоможе медичне страхування

Суть такого виду страхового захисту полягає в тому, що роботодавець або сам співробітник оформляє поліс, оплачує його і таким чином доручає турботу про здоров’я застрахованої особи страховій компанії. Основними ризиками вважаються:

  • виникнення гострих захворювань;
  • раптові ускладнення хронічних хвороб;
  • нещасні випадки на виробництві;
  • інші ситуації, коли потрібна лікарська допомога.

Іноді добровільне медичне страхування у Харкові включає ведення вагітності, профілактичні огляди.

Застрахована особа має право розраховувати на те, що їй нададуть якісну допомогу в екстреній ситуації. Людина може будь-коли звернутися до клініки, що бере участь у партнерських програмах, де її обстежать, призначать лікування, за необхідності організують перебування у стаціонарі. До деяких страхових пакетів входять окремі види стоматологічної допомоги, оплата медикаментів, профілактичні програми.

Як розрахувати вартість медичного страхового полісу

Здоров’я кожної людини безцінне. І сьогодні, враховуючи ризики, що зростають, критично важливо, щоб люди будь-якого віку та статі, що мають різні доходи, могли бути впевненими в страховому захисті. Надійна підтримка від успішної страхової компанії необхідна у важкі часи. Застрахована людина отримає гарантії надання найкращої лікарської допомоги, при цьому її сім’я не буде обтяжена витратами.

У кожній страховій фірмі запропонують свій варіант страхових пакетів. Найчастіше вартість медичного полісу залежить від таких факторів:

  • кількості застрахованих працівників на підприємстві;
  • розміру страхової суми з розрахунку на одну особу;
  • способу сплати страхового внеску (одноразово, помісячно або поквартально);
  • переліку ризиків;
  • кількості послуг, що включені в договір;
  • розміру франшизи (тієї суми, яку потрібно буде сплатити самому при настанні страхового випадку).

Варто розуміти, що ціна такої страховки в десятки, а то й у сотні разів менша за ту суму, яку доведеться заплатити за лікування хвороби.

Основні переваги медичного страхування від СК VUSO

Підтримка страхових компаній просто необхідна тим людям, які намагаються планомірно розраховувати власний бюджет. Страховка стає інструментом для управління власними витратами, вона суттєво заощаджує час на пошук лікарів, клініки або діагностичної лабораторії.

СК VUSO пропонує своїм клієнтам оформити поліс соціального страхування. Тут працюють фахівці, які готові прийти на допомогу в нестандартних життєвих ситуаціях. У компанії допоможуть підібрати індивідуальну страхову програму, простежать, щоб застраховані особи отримали якісне медобслуговування. У СК VUSO налагодили роботу цілодобової гарячої лінії, де надають послуги консультанти з медосвітою. Тому клієнт може розраховувати на підтримку фахівців.

Страховий поліс від СК VUSO – це спокій та впевненість у майбутньому.