Харків’яни вибороли медалі на чемпіонаті України зі стрільби з лука

Фото: city.kharkov.ua

Чемпіонат України зі стрільби з блочного лука серед дорослих та юніорів пройшов 21-23 січня у Школі вищої спортивної майстерності в Харкові.

У ньому взяли участь близько 100 спортсменів з 11 областей України.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міськради.

В особистому заліку серед чоловіків харків’янин Олександр Соколов став срібним призером, першість завоював Антон Лілевський (Вінниця), на третьому місці – Олександр Трапезніков (Київ).

У командній першості серед чоловіків команда «Харківська-1» (Олександр Соколов, Вадим Головко та Микита Мільченко) стала бронзовою призеркою, перемогла команда «Київ-2», друге місце посіла команда «Київ-1».

Жіноча команда “Харківська-1” (Тетяна Давиденко, Вікторія Коваль та Катерина Павлюк) також посіла третє місце, а перемогла команда “Київ-1”, друге місце посіла команда “Львівська-1”.

В особистому заліку серед юніорів харків’яни Тарас Трифанов та Данило Сидоренко здобули срібну та бронзову нагороди, а харків’янка Олена Гріншпун здобула перемогу серед юніорок.

Крім того, команда міста Харкова, що складається з Данила Сидоренка, Тараса Трифанова та Андрія Шевченка, стала бронзовою призеркою чемпіонату, а команда «Харківська-1» (Олена та Тетяна Гріншпун та Марія Темченко) — переможцем.

Як повідомляв Харків Times, на чемпіонаті України зі стрільби з класичного та блокового лука в Харкові харків’яни завоювали 8 нагород.

У командній першості серед кадеток 2004-2006 р.н. перемогла команда «Харків-1».

Харківські спортсмени здобули золоті медалі на чемпіонаті України зі стрільби з лука, який пройшов у Львові.

У грудні 2021 року харків’яни вибороли медалі на всеукраїнському кадетському турнірі зі стрільби з лука.