У Васищеві п’яний водій з Вільхівки протаранив магазин (фото)

У Харківському районі поліцейські притягли до відповідальності 34-річного п’яного водія, який вночі в’їхав до магазину на своєму Hyundai. На щастя, ні покупців, ні співробітників у приміщенні на цей момент не було.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

20 січня близько 1:20 до чергової служби надійшло повідомлення про те, що автомобіль Hyundai в’їхав у приміщенні магазину, розташованого в селищі Васищеве. На місце події прибула група з реагування патрульної поліції.

Правоохоронці встановили особу водія. Ним виявився 34-річний мешканець селища Вільхівка Харківського району. Під час ДТП водій отримав легкі травми та був доставлений до однієї з лікарень Харкова. Після надання медичної допомоги чоловіка відпустили додому.

Поліцейські склали щодо порушника адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (управління транспортними засобами або судними особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції).

Як повідомляв Харків Times, у березні на проспекті Науки п’яний водій Mazda зніс паркан.

На Сортировці Lanos протаранив бетонний паркан. Легковик з ознаками індивідуального стилю так і залишився на місці злочину. Чого не скажеш про його власника.

У Безлюдівці ГАЗель в’їхала в паркан приватного будинку, її водій напав на господиню.