У центрі Харкова п’яний хворий напав на медиків «швидкої» (фото)

Фото: facebook.com/ekstrena.dopomoga.kh

Вчора вдень співробітник однієї з заправок на вулиці Клочківській зателефонував до «швидкої» та повідомив, що якомусь молодому чоловікові потрібна екстрена допомога. Але, коли медики прибули на місце, допомога знадобилася вже їм.

Про це Харків Times повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

19 січня о 13:55 до служби «103» надійшов виклик від оператора однієї з харківських автозаправок (судячи з фото, інцидент трапився на вулиці Клочківській в районі академії фізкультури). Телефонуючий розповів, що екстреної медичної допомоги потребує невідомий молодий чоловік.

На місце виклику прибула бригада ЕМД 801 на чолі з лікарем Ганною Відановою. Медики спробували забрати хлопця до лікарні, але тут молодик, який, як виявилося, був у стані алкогольного сп’яніння, став виявляти агресію: вдарив лікаря по обличчю, фельдшера — по руці.

Скориставшись тривожною кнопкою SOS, медики викликали поліцію.

Як розповіли вже у прес-службі нацполіції області, повідомлення про подію надійшло на лінію «102» о 14:16.

Правопорушником виявився 18-річний п’яний громадянин.

У супроводі поліцейських юного бешкетника таки доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень Харківського районного управління поліції №3. Перевірка продовжується, з’ясовуються всі події.

Як повідомляв Харків Times, в селі Мурафа Краснокутського району області п’яний 43-річний чоловік напав на медиків «швидкої допомоги», які приїхали до нього за викликом.

Травмований у ДТП мотоцикліст побив лікаря та медсестру у Чугуївській лікарні.