Харківська параспортсменка стала чемпіонкою світу з біатлону на середній дистанції

Фото: sportevents.kharkiv.ua

Харківська параспортсменка Людмила Ляшенко стала чемпіонкою світу з біатлону на середній дистанції. Цей тітул харків’янка виборола на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону у Ліллехаммері (Норвегія).

Про це Харків Times повідомили у Департаменті у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міськради.

16 січня збірна України здобула на турнірі одну золоту, дві срібні та одну бронзову нагороди у біатлоні.

Чемпіонкою світу на середній дистанції за 10 км у класі стоячи стала харків’янка Людмила Ляшенко. Ірина Буй (Вінницька обл.) – здобула срібну нагороду, а Олександра Кононова (Київська обл.) – бронзову. Таким чином, українські спортсмени другий день поспіль повністю займають подіум на турнірі у Ліллехаммері.

У класі сидячих віце-чемпіоном став Тарас Радь (Тернопільська обл.).

За три змагальні дні у скарбничці українських паралімпійців 12 нагород – дві золоті, чотири срібні та шість бронзових медалей.

Як повідомляв  Харків Times, 15 січня на паралімпійському чемпіонаті світу з зимових видів спорту, що проходить у норвезькому Ліллехаммері, збірна України здобула сім медалей у біатлоні (спринт). Харків’янка Людмила Ляшенко здобула срібло у цій гонці.

Харківська спортсменка Людмила Ляшенко у складі національної паралімпійської збірної України успішно виступила на Відкритому кубку Європи з лижних перегонів та біатлону.