У Харківській області зіткнулися п’ять авто – травми отримали двоє дорослих та дитина (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

14 січня о 10:53 в районі 38 км+500 м автодороги «Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка» сталася ДТП за участю вантажівки та чотирьох легковиків. В аварії отримали травми троє людей, у тому числі шестирічна дывчинка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполції області.

Слідство встановило, що аварія мала ланцюговий характер і почалася зі зіткнення вантажівки Tata та ВАЗ-2106.

Вантажівка, за кермом якої перебував 30-річний чоловік, їхала з боку міста Змієва у напрямку Балаклії. Під час об’їзду легковика Daewoo Lanos, що їхав попереду, Tata зіткнулася з автомобілем ВАЗ-2106.

Від удару ВАЗ відлетів на зустрічну смугу по ходу свого руху, де надалі сталося зіткнення автомобіля Daewoo Lanos під керуванням 45-річного чоловіка, автомобілів Kia Sportage та Volkswagen Caddy, який стояв на правому узбіччі.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 28-річний водій та пасажири автомобіля ВАЗ-2106 – 26-річна жінка та дівчинка шести років.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень відділу поліції №2 Чугуївського райуправління поліції ГУНП у Харківській області. Наразі огляд місця події триває, з’ясовуються всі обставини ДТП.

Як повідомляв Харків Times, вранці 12 січня на Окружній дорозі Харкова зіткнулися Kia Optima та Toyota Camry. Внаслідок зіткнення легковик із символікою таксі «30-40» відкинуло на відбійник. В аварії загинули жінка та двоє чоловіків, двоє дітей отримали травми та були госпіталізовані у важкому стані до харківської лікарні невідкладної допомоги.

За даними поліції, ДТП спровокував водій Kia, який виїхав на зустрічну смугу.

Обидві постраждалі в ДТП дитини перебувають у стабільно тяжкому стані в реанімації. За кермом таксі, яким вони їхали, був їхній батько, тобто діти втратили обох батьків.