KIA виїхав на зустрічну полосу – подробиці смертельної ДТП на Окружній від поліції

Слідчі попередньо створили схему ДТП на Окружній Харкова, в якій загинули троє дорослих, та двоє дітей госпіталізовані у тяжкому стані. Учасники аварії – автомобілі KIA та Toyota Camry – зійшлися у лобовому зіткненні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Аварія сталася близько 08:50 на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» поблизу села Черкаська Лозова.

“За попередніми даними, 34-річний водій автомобіля KIA рухався зі сторони Дергачів у напрямку Білгородського шосе і допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем таксі Toyota Camry під керуванням 31-річного чоловіка. Автомобіль таксі прямував йому назустріч своєю смугою руху “, – розповіли у поліції.

Внаслідок лобового зіткнення на місці загинули обидва водії та пасажирка таксі. У лікарню у важкому стані доставлено двох трьохрічних дітей, які перебували в автомобілі Toyota. Їхній стан тяжкий, медики борються за їхнє життя.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції та працівники слідчого управління ГУНП у Харківській області.

Інформація про аварію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Харків Times, вранці 12 січня на Окружній дорозі Харкова зіткнулися Kia Optima та Toyota Camry. В результаті зіткнення легковик із символікою таксі “30-40” відкинуло на відбійник. В аварії загинули жінка та двоє чоловіків, двоє дітей отримали травми та були госпіталізовані у тяжкому стані до харківською “неотложки”.

Фото: hk.npu.gov.ua