На “Гоптівці” у Daewoo виявили номери “ДНР” та 7,5 млн рублів (відео)

6 січня у пункті пропуску “Гоптівка” в Харківській області прикордонники виявили в автомобілі Daewoo Lanos згортки, в яких було понад сім мільйонів рублів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Східного регіонального управління ДПСУ.

Стопки обмотаної поліетиленом валюти були заховані під обшивкою двох передніх дверей. Судячи з відео, наданого Держприкордонслужбою, під обшивкою було сім таких згортків. За словами водія, громадянина України, всього він перевозив близько 7,5 мільйона російських рублів. 300 тисяч із них були в сумці, а решта – заховані під обшивкою.

Окрім цього під час огляду легковика правоохоронці виявили номери та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видане на тимчасово окупованій території Донецької області представниками окупаційної влади так званої “ДНР”.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини спроби незаконного переміщення через кордон великої суми валюти.

Як повідомляв Харків Times, прикордонники Харківського загону разом із співробітниками ДФС виявили у росіянина антикварні цінності. Іноземець намагався вивезти з України військові нагороди, мисливське приладдя, старовинні монети та інші предмети, що становлять культурну та історичну цінність.