У мікрорайонах Харкова будуватимуть паркінги – Терехов

Фото: vatra.in.ua

У 2022 році в мікрорайонах Харкова розпочнуться роботи з будівництва автопаркінгів, заявив в інтерв’ю на “7 каналі” Харківський міський голова Ігор Терехов.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

За словами Терехова, у бюджеті на 2022 рік були закладені відповідні кошти. При цьому вже є чотири різні проєкти паркінгів, розрахованих на різну кількість машиномісць.

“У такому місті, як Харків, паркінги обов’язково мають бути у мікрорайонах. Для комфорту харків’ян необхідно прибрати автомобілі з внутрішньоквартальних доріг, від під’їздів будинків. Але і паркінг має бути в пішій доступності і обов’язково – муніципальний. Я не хочу, щоб на них хтось наживався. Людина повинна розуміти, що платить лише за охорону машини та прибирання території. Паркінг може бути на колишній муніципальній парковці або на відведеній території неподалік будинків. Загалом, ми розпочинаємо реалізацію цього проєкту”, – наголосив міський голова.

Як повідомляв Харків Times, багаторівневий паркінг був побудований в саду ім. Шевченка за Харківським національним академічним театром опери та балету ім. М. В. Лисенка.