У Харківській області в ДТП загинуло немовля

Фото: liga.net

На трасі М-03 поблизу села Волохів Яр сталася аварія за участю трьох автівок. В одній з них перебувала шестимісячна дитина: внаслідок травм немовля загинуло.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспильного, яке, в свою чергу, посилається на директора Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашту.

На шляху від Ізюма до Чугуєва зіткнулися Toyota та ГАЗель. За словами Забашти, за кермом Toyota була 42-річна жінка, мама загиблої дівчинки. Після зіткнення один з автомобілів зачепив фуру MAN.

У 51-річного водія ГАЗелі забій грудної клітки та гомілки, від госпіталізації він відмовився. У водійки Toyota — перелом кісток носа та забій щелепи. Її відвезли до лікарні швидкої допомоги.

За попередньою інформацією, дитина лежала на задньому сидінні без автокрісла або люльки. Дівчинка отримала травму голови та померла на місці аварії.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 листопада в Харкові на Окружній зіткнулися дві фури та три легковики. Кілька годин рятувальники виймали з-під завалів автомобілі та людей. Внаслідок аварії загинули троє людей, включаючи маленьку дівчинку.