Негода у Харківській області: із заметів витягли швидку допомогу та сім авто (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У ніч з 28 на 29 грудня, протягом якої у Харківській області йшов сильний сніг, рух на дорогах було усладнено, і водії застрягли у кучугурах. За допомогою до рятувальників вони зверталися п’ять разів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС Харківської області.

У селі Козацьке, неподалік Кегичівки, у сніговому полоні опинилася машина швидкої допомоги з пацієнтом. За допомогою рятувальників спецавтівка змогла продовжити рух.

У Харкові водії двох вантажівок потрапили замети і не могли рушити з місця. На вулиці Саратівській співробітники ДСНС витягли зі снігової пастки Renault T, на Олексіївській – фуру Mercedes.

У Лозівському районі, біля Первомайського, застряг у сніговому заметі мікроавтобус Volkswagen Т-5, в якому перебували п’ять пасажирів, зокрема двоє дітей. Рятувальники 45-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автомобілі підвищеної прохідності допомогли водієві мікроавтобусу подолати складну ділянку дороги.

Біля села Яблучне Орільської громади рятувальники 24-ї частини ДСНС разом із працівниками Облавтодору допомогли водіям чотирьох легкових автомобілів прибрати сніговий замет і витягли їх на розчищену ділянку дороги.

Як повідомляв Харків Times, в результаті переміщення на територію Харківської області активного південного циклону 29 грудня у місті та області продовжиться снігопад, на дорогах буде ожеледиця (I рівень небезпеки, жовтий).

Через погіршення погодних умов Харків тимчасово закрили для вантажівок.