Пішов з роботи та потрапив під авто – у Харкові з’ясували особу загиблого у ДТП

Фото: censor.net.ua

Поліцейські з’ясували, куди зник мешканець Полтавської області, який працював у Харкові. З проханням знайти чоловіка до поліції звернулися його родичі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Харківські оперативники встановили, що в той день, коли чоловік таємниче зник, сталася ДТП, в якій постраждав пішохід. Травмованого чоловіка у несвідомому стані доправили до лікарні, де він помер за кілька днів.

Прикмети загиблого внаслідок ДТП співпадали з описом чоловіка, якого розшукували родичі.

“Родичка, яку слідчі запросили до Харкова, впізнала у загиблому свого брата. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)”, – розповіли в поліції.

Оперативники знайшли автомобіль, який збив чоловіка та встановили особу водія. Йому загрожує до 8 років в’язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без.

За інформацією соцмереж, загиблому було 36 років. Він працював різноробом у харківському екопарку. 13 грудня біля вольєра лося було знайдено його одяг та кросівки. Але роботодавець одразу не повідомив до поліції про зникнення працівника.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські затримали водія, який на смерть збив жінку у Куп’янську та втік.