NIX прийме сотні студентів у новому офісному просторі

Компанія NIX відкриває новий офісний простір у Харкові. На додаток до бізнес-центрів “Брама” та “Паралель”, відтепер доступна третя локація – “Атріум”, де розташується Корпоративний центр навчання. Тут готують IT-спеціалістів, які після навчання приєднуються до однієї з найбільших IT-команд у Східній Україні.

Навіщо NIX знадобився додатковий офісний простір

Розширювати команду якісно підготовлених спеціалістів з актуальними знаннями в сфері IT – місія Корпоративного центру навчання NIX. Тих, хто хоче потрапити на навчання до КЦН, дуже багато. Тільки за поточний 2021 рік центр навчив декілька сотень студентів, серед яких є учні ВНЗ, їх випускники та світчери – ті, хто вирішив змінити професію. У 2022 році кількість студентів, які будуть навчатися у просторих та комфортних аудиторіях бізнес-центру “Атріум” може перевищити декілька тисяч.

Сьогодні у КЦН діє 19 перспективних освітніх програм. Тут викладають сучасні та затребувані теоретичні та практичні знання в різних сферах IT, починаючи з веб-дизайну та закінчуючи бізнес-аналітикою. Надалі ця база знань дозволить студентам розпочати кар’єру в NIX та швидше адаптуватися у команді.

Більш того, в центрі проходять лекції від експертів NIX для викладачів профільних кафедр технічних ВНЗ Харкова. Це допомагає педагогам підвищувати свою кваліфікацію й тим самим вдосконалювати якість навчання своїх студентів.

Максимальний комфорт як для навчання, так і для відпочинку – важлива особливість нової Ніксової локації. В “Атріумі” студентам доступно кілька повністю оснащених кухонь та затишно облаштованих кімнат для відпочинку.

Зовсім скоро в NIX цілком займуть нову локацію

Для основної команди розробників новій Ніксовий офісний простір стане приводом для розширення. Воні розмістяться в “Атріумі” одразу після закінчення ремонту та повного переобладнання бізнес-центру. Також варто зазначити, що NIX – єдині у своїй сфері, хто займає офісні простори повністю.

Про команду NIX: NIX – це одна з найбільших в країні IT-команд. За кількістю спеціалістів NIX впевнено входять до ТОП-10 по Україні та у ТОП-3 у Харкові. Нині в команді понад 3000 людей. NIX успішно реалізували тисячі проєктів для компаній зі США, країн Європи та Південно-Східної Азії. Від бізнес-аналізу до використання готових рішень – досвідченні спеціалісті забезпечують повний цикл розробки ПЗ та створюють як прості програми, так і складні кросплатформні системи.

Як повідомляв Харків Times, компанія NIX і Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна 19 жовтня підписали угоду про співпрацю. В рамках партнерської угоди IT-експерти NIX допоможуть вузу поліпшити існуючі програми навчання студентів відповідно до вимог галузі.