Біля Кінного ринку зійшов із рейок трамвай

Фото: соцсети

Вранці сьогодні, 22 грудня, на вулиці Молочній поблизу Кінного ринку трамвай маршруту №5 зійшов з рейок та врізався у дерево. Постраждали кілька пасажирів.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлень у соціальних мережах.

“Жахливий трамвайний дрифт на Кінному ринку. Дріфткар майже розколовся навпіл. Швидка на місці, допомагає пасажирці”, – йшлося в одному з повідомлень.

Судячи з фотографій, про «майже навпіл», все ж таки не йдеться. Постраждали скоріше паркан та дерево біля дороги. Також повідомляли про постраждалих пасажирів – від двох до чотирьох осіб.

У Харківській міській раді уточнили кількість постраждалих – до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної меддопомоги було доставлено трьох жінок. Дві з них (обом по 43 роки) внаслідок події отримали забої, їм було надано першу допомогу, подальше лікування проводитиметься амбулаторно. Найважче довелося 64-річній пасажирці – вона госпіталізована до відділення політравми з переломами ребер.

Про причини сходження трамваю з рейок у міськраді обіцяли повідомити пізніше.

Фото: соцсети

Як повідомляв Харків Times, 15 листопада трамвай 27-го маршруту збив 19-річну студентку медінституту Мішра Кхушбу, яка приїхала до Харкова з Індії. Невдовзі після госпіталізації дівчина померла від отриманих травм.