Станція “Левада”, автовокзал, суд та супермаркет – у Харкові знову шукали вибухівку

У Харкові поліція перевірила повідомлення, що надійшло сьогодні, 17 грудня, про закладання вибухівки на території чотирьох об’єктів міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про замінування будівлі суду на вулиці Героїв Небесної Сотні, автовокзалу, залізничної станції та супермаркету на проспекті Гагаріна надійшло до поліції електронною поштою сьогодні, приблизно об 11:05.

“Правоохоронці оглянули понад 43 тисячі квадратних метрів приміщень та прилеглої території. Підозрювальних предметів або вибухових пристроїв виявлено не було”, – розповіли в поліції.

Інформація про події зареєстрована у Єдиному обліку. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Харків Times, 13 грудня через загрозу вибуху евакуювали співробітників та відвідувачів Харківського апеляційного суду та перевірили ресторан, універмаг та популярні ТРЦ.

14 грудня анонім знову повідомили про закладання вибухівки у будівлі Харківського апеляційного суду.

15 грудня електронною поштою надійшло повідомлення про замінування кількох об’єктів міста, у тому числі й вокзалу.

16 грудня поліція перевірила повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу Харкова. Інформація очікувано не підтвердилася.

Цього ж дня на проспекті Науки у Харкові оперативники затримали чоловіка, який дезінформував правоохоронців, повідомивши про закладання вибухівки на території Південного вокзалу.

Фото: hk.npu.gov.ua