Харків’янину загрожує до 12 років в’язниці за розпусту на очах доньки

Залишаючись наодинці з 10-річною дочкою, чоловік поводився непристойно, до того ж, вочевидь, знімав це неподобство на телефон. Заяву до поліції написала мати дівчинки, яка дізналася про все від зовсім сторонньої жінки.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

25 серпня 2021 року до правоохоронців звернулася мати 10-річної дівчинки із заявою про те, що її колишній чоловік розбещує їхню спільну 10-річну доньку.

Сама вона з жахом про все дізналася випадково: через соцмережу невідома жінка надіслала їй відеозапис, на якому колишній чоловік “перебуваючи разом із дочкою, чинив розпусні дії”, чим поставив під загрозу нормальний психологічний та соціальний розвиток дитини.

Крім того, чоловік виробляв дитячу порнографію та зберігав матеріали на своєму мобільному телефоні (фото та відео вилучили співробітники поліції).

16 грудня 2021 року Слобідська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за фактами вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, вчинених членом сім’ї, виготовлення та зберігання дитячої порнографії без мети збуту або розповсюдження (ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 1, ч. 3 статті 301-1 КК).

Максимальна санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, злочинець, який зґвалтував 12-річну дівчинку, її літню бабусю та вбив двох кішок, отримав 13 років в’язниці.

У Безлюдівці затримали підозрюваного у розбещенні малолітньої племінниці.