Стрілянина на ринку в Харкові: двоє чоловіків потрапили до лікарні

Внаслідок конфлікту зі стріляниною, який стався сьогодні, 15 грудня, на Центральному ринку в Харкові, постраждали 63-річний та 57-річний чоловіки.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Бригада швидкої допомоги доправила їх до лікарні. Характер отриманих потерпілими тілесних ушкоджень у поліції не уточнили.

Інформація про бійку чоловіків та стрілянину біля станції метрополітену «Центральний ринок» надійшла до поліції 15 грудня близько 11:30.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №3. Усі обставини події з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, 15 грудня на Центральному ринку між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один із них дістав пістолет і став стріляти по натовпу та своєму опоненту. Внаслідок чого опонента було поранено. Чоловіка, що стріляв, затримали очевидці до приїзду поліції.

Пізніше у соцмережах з’явилася інформація, що стрілянину спровокував неадекватний покупець. Він прийшов на базар купити дюбелі поштучно, але продавці висміяли його, заявивши, що нормальні мужики купують дюбелі пачками. Обсміяний покупець пішов, але через якийсь час повернувся, принісши з собою травматичний пістолет, з якого відкрив вогонь по своїх “кривдниках”. В результаті поранив одного в гомілку. Окрім цього під час бійки ще одному чоловікові розбили обличчя.