У Безлюдівці ГАЗель в’їхала в паркан приватного будинку, а її водій напав на господиню

Фото: відео з соцмереж

У суботу ввечері п’яний водій на ГАЗелі врізався у паркан приватного будинку, а потім напав на господиню із кулаками. Поліція склала на нього два адмінпротоколи та вирішує питання про відкриття кримінальної справи.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Вчора, 11 грудня, о 19:43, до чергової служби поліції звернулася 43-річна мешканка селища Безлюдівка та повідомила, що в її паркан в’їхав автомобіль «ГАЗель». До того ж, коли жінка вибігла з дому й висловила незадоволення побаченим, водій вантажівки побив її.

Медики швидкої, що приїхали на виклик, надали допомогу постраждалій і зафіксували побої. А поліцейські встановили особу водія. Ним виявився 50-річний мешканець області, який уже неодноразово порушував правила дорожнього руху.

Поліцейські склали відносно порушника адміністративні протоколи за ст.130 (управління транспортними засобами або судами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції) та ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ушкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд або іншого майна) КУпАП.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 125 КК (навмисне легке тілесне ушкодження).

Усі обставини події встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, у березні на проспекті Науки п’яний водій Mazda зніс паркан.

На Сортировці Lanos протаранив бетонний паркан. Легковик з ознаками індивідуального стилю так і залишився на місці злочину. Чого не скажеш про його власника.