У метро Харкова тимчасово зупинили поїзди (доповнено)

У п’ятницю, 10 грудня, приблизно о 15.36 на станції Харківського метрополітену “Центральний ринок” у тунель забіг сторонній чоловік та побіг в бік станції метро «Майдан Конституції».

Про це Харків Times дізнався з повідомлень у соцмережах, пізніше інформацію підтвердили у прес-службі підприємства.

“У зв’язку з проникненням стороннього в тунель на станції “Центральний ринок” тимчасово призупинено рух поїздів на Холодногірсько-заводській лінії метрополітену”, – розповіли у прес-службі КП.

За інформацією соцмереж, порушником виявився молодий чоловік віком приблизно 20 років. З тунелю його вивів поліцейський у супроводі працівника метро.

Пошуки втікача та його евакуація у безпечне місце, як пишуть у соцмережах, зайняли приблизно півгодини. Весь цей час з колій було знято напругу, і “червона гілка” метро стояла.

В прес-службі Нацполіції області додали, що порушнику 16 років, він вчиться в одному з харківських коледжів. Хлопця доставили до кімнати поліції метрополітену для надання пояснень.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 10 грудня у Харкові представили нового генерального директора метрополітену.