На Салтівці можуть побудувати майданчик для професійної гри в городки

Фото: city.kharkov.ua

10 грудня на зустрічі мера Харкова Ігоря Терехова з жителями міста обговорювалися значущі для харків’ян питання, серед яких – надання матеріальної допомоги на лікування, покращення житлових умов, ремонт будинків, тротуарів, будівництва ігрових та спортивних об’єктів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Зокрема, з проханням побудувати майданчик для гри в городки звернулися представники Федерації городкового спорту. Вони розповіли, що харків’яни успішно виступають на всеукраїнських змаганнях із цього виду спорту, проте спеціальної бази для тренувань у Харкові досі немає. Сьогодні міському голові було презентовано проєкт майбутнього комплексу із шістьма кортами та трибунами для вболівальників. Ігор Терехов підтримав цю ідею та запропонував збудувати такий майданчик у парку Перемоги.

Також міський голова підтримав ініціативу харків’янина Ігоря Удовікова очистити від сміття русло річки Немишля, на ділянці від вул. Кохання до впадіння у річку Харків. За словами чоловіка, річка має досить сильну течію, тому може бути використана для побудови байдаркового маршруту. Ігор Терехов доручив вивчити це питання та допомогти у його реалізації.

Крім того, за зверненнями мешканців, у 2022 році реконструюють стадіон у гімназії №34, а також відремонтують низку будинків, зокрема покрівлю на пр. Московському, 302-а, вул. Владислава Зубенка, 34, вул. Краснодарській, 179-б та ін.

Як повідомляв Харків Time, на території двору по вул. Академіка Барабашова, 38-а у Харкові облаштували зону відпочинку з лавками, а також встановили дитячі та спортивні майданчики.

У мікрорайоні по проспекту Тракторобудівників міська влада обіцяє побудувати нову велику локацію для ігор та спорту.