Вбивство дитини на Салтівці: мати сама телефонувала до поліції (фото)

Иллюстративное фото

У поліцію з повідомленням про вбивство дитини на вулиці Академіка Павлова зателефонувала сама мати малюка, яка намагалася накласти на себе руки.

Про це Харків Times повідомив речник прокуратури області Дмитро Чубенко.

За його словами, невідомо, скільки часу пройшло між спробою самогубства та дзвінком, але виклик на «102» надійшов близько 4:00 ранку сьогодні, 8 грудня.

«Після приїзду поліцейських вона повідомила їм, що вбила дитину і вистрибнула з четвертого поверху», – розповів Чубенко.

За уточненими даними, сім’я була неповною, 36-річна жінка жила зі своїм батьком.

Попередньо встановлено, що хлопчик помер від удушення. Ймовірно, знаряддям вбивства послужив пояс халата.

«Вивчається інформація про можливе невиліковне захворювання, яке й спонукало її зробити такий вчинок», – повідомив Чубенко.

Наразі жінка перебуває у лікарні, правоохоронці чекають, коли медики дадуть дозвіл на її допит. Їй загрожує до 15 років ув’язнення за ч. 2 ст. 115 КК (навмисне вбивство малолітньої дитини).

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 8 грудня, у Харкові, на вулиці Академіка Павлова поліція та медики знайшли мертвого хлопчика двох років. Імовірно, дитина була задушена. Мати малюка спробувала накласти на себе руки, викинувшись з вікна четвертого поверху, але залишилася жива.