У Харкові знайшли задушеним дворічного малюка

Сьогодні, 8 грудня, у Харкові, на вулиці Академіка Павлова поліція та медики виявили мертвого хлопчика двох років. Імовірно, дитина була задушена. Мати малюка спробувала накласти на себе руки, викинувшись з вікна четвертого поверху, але залишилася жива.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлень соцмереж.

«На Академіка Павлова сьогодні вночі мати задушила свого сина 2-х років і вистрибнула у вікно з 4 поверху. Жінка 1985 р.н. залишилася жива. У неї діагностували перелом тазу та ребер, пацієнтку вивели з шокового стану. Зараз у неотложці під наркозом. На контакт не йде», – пишуть в одному з пабліків.

Кореспонденти Суспільного поговорили із сусідами нещасної жінки.

«Зразкові батьки, зразкова пара. Вона народила пізно, дитина була бажана, вона билась над нею, як пташка. Це немислимо!» – сказала одна з сусідок.

У сім’ї, крім батьків малюка, є ще дідусь.

Як повідомила Суспільному віце-мер Світлана Горбунова-Рубан, 37-річна жінка хвора на «невиліковну хворобу», можливо, цим і пояснюється трагедія. Малюк ходив у дитячий садок, нічого тривожного оточуючі не помічали.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, поліція з’ясовує обставини загибелі чоловіка, якого знайшли повішеним сьогодні, 8 грудня, на Немишлянському мосту в Харкові.