У Харківській області відремонтували міст через Сіверський Донець (фото)

На мосту через Сіверський Донець поблизу села Задонецьке на дорозі Р-78 км 41+005 нанесено дорожню розмітку. Тепер ним можна їздити з комфортом.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Служби автодоріг області.

Як розповіли в САД, мостовики виконували роботи по черзі спочатку на правій, потім на лівій частині дороги: заармували та забетонували плиту, встановили опалубку тротуарів, зміцнили деформаційні шви, замінили огородження та перила, уклали зносостійке покриття на тротуарах та двошарове покриття на проїжджій частині.

Наразі надано комфортний проїзд по споруді. Дорожню розмітку нанесено.

Наступного року заплановано ремонт опор мосту без перекриття руху. Повне завершення робіт — у 2022 році.

Підрядна організація: ТОВ «Мостстройком».

Довідка. Міст розташований поблизу с. Задонецьке, його довжина — 269,6 п.м. Міст був збудований у 1961 році і з того часу капітально не ремонтувався.

Як повідомляв Харків Times, 17 липня 2020 року дорожники почали ремонт шляхопроводу на автодорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка, км 14 + 929 в Харківській області.

У серпні 2020 року ТОВ “Славдорстрой” розпочало поточний ремонт на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка.

В середині березня 2021 року після зимової перерви дорожники відновили роботи на переході 14,2 км дороги Р-78 Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка.

Роботи на мосту автодороги Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Горохаватка км 41+005, який до цього капітально не ремонтувався 60 років, розпочато у квітні цього року.