На ХТЗ пожежники врятували з вогню курця (фото)

Приїхавши за викликом на вулицю 12 Квітня, рятувальники виявили палаючий матрац і його 49-річного господаря. Чоловіка вивели на повітря та передали медикам.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

7 грудня об 11:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Харків, вул. 12 Квітня, 36.

На місце події прибули два оперативні відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та одне відділення на автодрабині.

З’ясувалося, що в одній з кімнат квартири горить матрац. Площа горіння склала не більше квадратного метра. Але в приміщенні був чоловік 1972 р.н., який встиг подихати отруйним димом. Чоловіка вивели на повітря та передали медикам швидкої допомоги.

За лічені хвилини вогонь був локалізований і менш ніж за півгодини згашений. Офіційна причина пожежі встановлюється. Але неофіційно важко припустити щось відмінне від банального куріння у ліжку.

Як повідомляв Харків Times, рятувальники евакуювали 18 людей із дев’ятиповерхівки на вулиці Амосова через необережність курця.

На Північній Салтівці курець мало не спалив дев’ятиповерхівку.