До Харківського зоопарку пустять усіх бажаючих

Харківський зоопарк зможуть відвідати не лише харків’яни. З 7 грудня заклад відкрито для всіх гостей міста. Вхід для іногородніх на період акції – безкоштовний.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківський зоопарк».

Щоб потрапити до зоопарку, всім дорослим необхідно мати документ, що засвідчує особу та один із COVID-документів: жовтий або зелений сертифікат, паперову довідку 063-О, міжнародне свідоцтво про вакцинацію, іноземний COVID-сертифікат, негативний результат ПЛР або експрес-тест про одужання.

Діти до 18 років допускаються у зоопарк у звичайному режимі.

Як пояснили в зоопарку, відвідувачам необхідно мати при собі один із COVID-документів, оскільки це передбачено Постановою Кабінету міністрів №1236 про посилення карантинних обмежень, яка набула чинності з 6 грудня.

Відвідати зоопарк усі охочі зможуть щодня з 9:00 до 15:30, крім понеділка (санітарний день). Безкоштовна акція триватиме до кінця грудня 2021 року.

Як повідомляв Харківський Times, Харківський зоопарк у своїй оновленій версії відзначив 100 днів після відкриття. За цей час зоопарк відвідали понад 100 тисяч харків’ян.

З приходом зими у Харківському зоопарку стали частіше і більше годувати тварин та деяких вихованців перевели з відкритих у внутрішні вольєри.