Бібліотекар із Катеринівки перемогла у двох номінаціях конкурсу «ВікіХарківщина 2020»

Автор: Atoly, CC BY-SA 3.0

Оксана Зозуля перемогла у двох номінаціях конкурсу статей та фотографій «ВікіХарківщина 2020» для працівників та читачів публічних бібліотек Харківської області.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення «Вікімедіа Україна».

Учасники конкурсу, що проводився з 1 по 30 листопада 2020 року, створювали та доповнювали статті з краєзнавчої тематики в українській Вікіпедії та фотографували різні важливі об’єкти в своїх місцевостях. За час проведення конкурсу було створено 26 статей, із них 19 було допущено ло конкурсного заліку. Також у рамках конкурсу у Вікихсховище було завантажено 508 фотографій різних об’єктів Харківської області. Загалом у конкурсі «ВікіХарківщина 2020» взяли участь 29 кореспондентів із дев’яти бібліотек.

Завдяки конкурсу «ВікіХарківщина 2020» у Вікіпедії з’явилися статті про парк «Зелений гай» у Харкові, меморіал Слави та Пам’яті в селі Катеринівка, Харківський завод шампанських вин, а також видатних постатей краю: художника Бориса Пяниду, вченого Миколу Хижняка.

Оксана Зозуля стала переможцем у номінаціях “Найбільший внесок у Харківській області” (конкурсний бал – 1006,6) та “Найбільший внесок серед покращених статей по Харківській області” (1006,6 балів).

Переможцями у номінації “Найбільший внесок у Харківській області” також стали:

  • Завгородня Вероніка (конкурсний бал – 493,2);
  • Світлана Узких (конкурсний бал – 412,76).

Найактивнішим закладом, який брав участь у конкурсі, стала Харківська обласна універсальна наукова бібліотека (85 балів).

За інформацією Lozova.city, Оксана Зозуля – завідувачка Катеринівської бібліотеки.

Як повідомляв  Харків Times, в українській Вікіпедії розпочався конкурс «ВікіХарківщина 2020».