У Лозовій патрульні врятували 87-річного чоловіка, який хотів стрибнути з мосту (відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

На залізничному мосту в місті Лозова літній чоловік переліз через огорожу і мав намір стрибнути вниз. Але патрульні, які оперативно прибули на місце події, завадили чоловіку здійснити цей намір.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

На спецлінію 102 про чоловіка, який має намір звести рахунки із життям, повідомили перехожі. Патрульні, що приїхали на місце події, перетягли його через огорожу і спробували з’ясувати причину такого вчинку. 87-річний житель Лозової пояснив, що хотів покінчити з життям, бо почувається самотнім, втомленим та безпорадним.

За інформацією з боді-камер патрульних, чоловік намагався стрибнути з мосту 2 грудня.

Патрульні передали чоловіка медикам швидкої допомоги. Після обстеження лікарів лозовчанин повернувся додому. Дільничні офіцери поліції, які обслуговують цю територію, відвідуватимуть пенсіонера, щоб у міру сил допомагати по господарству. Начальник групи реагування патрульної поліції Лозівського районного відділу також звернувся до місцевої влади із проханням знайти можливість вирішення побутових питань дідуся.

Як повідомляв Харків Times, в Московському районі Харкова патрульні врятували хлопця, який мав намір стрибнути з мосту «через проблеми у відносинах».

Фото: hk.npu.gov.ua