У п’ятницю в трьох районах Харкова відключать тепло

Ілюстративне фото

3 грудня з 8:00 у частині Шевченківського, Київського та Слобідського районів Харкова буде відключено гаряче водопостачання та опалення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські тепломережі».

За інформацією комунальників, послуги відключать на час проведення ремонтних робіт.

  • У Шевченківському районі ремонт знадобився трубопроводу ТМ-49 на вул. Космічній, 21А.

Через це з 8:00 3 грудня до 2:00 4 грудня буде відключено опалення у 169 житлових будинках, 3 дитсадках, 3 школах та 4 лікувальних закладах, а гаряче водопостачання – у 61 житловому будинку, 2 школах, 4 лікувальних закладах, обмежених: вул. Космічною, пр. Науки, вул. Сумською, вул. Авіаційною, пров. Фанінським та вул. Культури.

  • У цей же час у Київському районі ремонтуватимуть ділянку тепломагістралі ТМ-22, 29.

Відключать опалення у 295 житлових будинках, одному дитсадку, 3 школах та 5 лікувальних закладах, обмежених вул. Алчевських, пров. Дизайнерським, вул. Весніна, вул. Гаршина, вул. Гіршмана, вул. Свободи, вул. Гуданова, вул. Каразіна, вул. Костомарівською, вул. Мистецтв, пров. Каплунівським, вул. Лермонтовською, вул. Маяковського, вул. Куликівською, вул. Мироносицькою, вул. Максиміліанівською, вул. Ярослава Мудрого, вул. Пушкінською, Пушкінським в’їздом, вул. Студентською, вул. Сумською, вул. Труфанова, вул. Чайковською, вул. Багалія, вул. Чернишевською, вул. Челюскінців, вул. Шевченка, вул. Гастелло, пров. Студентським, пл. 1 Травня, пров. Мар’яненка, пров. Барабашова, пров. Шевченківським, вул. Козакевича. У деяких із цих будинків також відключать гаряче водопостачання.

  • У Слобідському районі через ремонт на ділянці тепломагістралі ТМ-19 опалення та гарячу воду з 8:00 до 20:00 3 грудня у двох житлових будинках на перехресті вул. Державінській та ін. Гагаріна.

З повним переліком адрес можна ознайомитися тут.

Як повідомляв Харків Times, 1 грудня частина мешканців Харкова залишилася без води через порив на водоводі діаметром 1200 мм на Салтівському житловому масиві. За інформацією соцмереж, водовід прорвало у ніч із 30 листопада на 1 грудня. Водопостачання було відновлено за добу.