Мисливцям за трансформаторами за серію крадіжок на Південній залізниці загрожує до шести років позбавлення волі

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські проводять розслідування у кримінальному провадженні за фактом шести крадіжок на залізничних станціях міста Куп’янська та Куп’янського району Харківської області. Сума завданих збитків становила майже 82 тисячі гривень.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

За інформацією слідства, крадіжки на залізничних станціях чинили четверо чоловіків віком від 18-20 років упродовж жовтня-листопада цього року. Зловмисники крали трансформатори, якийсь час зберігали їх в гаражі, що належить одному з викрадачів. Після чого здавали на брухт.

“Під час огляду гаража в селищі Куп’янськ-Вузловий поліцейські вилучили 21 трансформатор ПРТ-А, які були викрадені безпосередньо 24 листопада на станціях Старовірівка, Оливине та Заоскілля”, – розповіли в поліції.

Проводиться розслідування за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція статті передбачає від трьох до шести років ув’язнення. Слідчі вирішують питання щодо повідомлення про підозру правопорушникам.

Як повідомляв  Харків Times, вночі 24 листопада працівники підрозділів воєнізованої охорони регіональної філії «Південна залізниця» спільно з правоохоронцями затримали групу розкрадачів трансформаторів. Ними виявилося чотири молоді люди віком від 18 до 20 років.