1 грудня громадські патрулі почнуть стежити за порядком на ХТЗ

Ілюстративне фото

Сьогодні, 1 грудня, спільні патрулі поліцейських та представників громадського «Єдиний центр соціального реагування та охорони громадського порядку» починає стежити за порядком на вулицях Індустріального району міста Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Патрулювання проходитиме щодня з 18:00 до 23:00.

Для визначення найбільш проблемних місць, на які слід звернути увагу, мешканців Індустріального району просять інформувати оперативне чергове громадське формування будь-яким зручним способом комунікації за тел: +380 93 457 41 33. Інформація приймається щодня з 17:00 до 22:00.

Патрулювання вулиць правоохоронцями та громадськими діячами – пілотний проект з охорони громадського порядку. Надалі цей досвід буде поширений на всі райони Харкова.

Як повідомляв Харків Times, 26 листопада у мерії м. Харкова було підписано меморандум про взаємодію між Харківською міськрадою, Головним управлінням Нацполіції у Харківській області та формуванням з охорони громадського порядку було підписано сьогодні, 26 листопада, у мерії.

Завдання формування — допомагати поліції у повсякденній роботі: патрулювання вулиць, допомога у затриманні правопорушників, чергування під час масових заходів, проведення роз’яснювальної роботи серед харків’ян та гостей міста тощо.